Looking For Anything Specific?

Antalya'da Orman Yangını : Antalya'da orman yangını : Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı.

Antalya'da Orman Yangını : Antalya'da orman yangını : Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı.. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Antalya'da Oteller Bölgesinde Orman Yangını | Antalya ...
Antalya'da Oteller Bölgesinde Orman Yangını | Antalya ... from i.pinimg.com
Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor.

Söndürme çalışmalarına antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiye müdürlüğü ekipleri de destek veriyor.

Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Söndürme çalışmalarına antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiye müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü.

Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını from i.gazeteduvar.com.tr
Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge müdürlüğüne bağlı 13 tane. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Antalya'nan manavat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor.

Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle.

Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. ❮ ❯ antalya'da orman yangını.

Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını from cdnuploads.aa.com.tr
❮ ❯ antalya'da orman yangını. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı.

1 saatte kontrol altına alındı.

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor antalya yangın. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü.

Posting Komentar

0 Komentar